Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Granskning av injektionsbranschen

Som en av Nordens ledande kliniker inom plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård ser vi de senaste dagarnas granskning av branschen som positiv.

Patientsäkerhet och kvalitet är och har alltid varit grundläggande för oss och samtliga medarbetare har många års erfarenhet och expertis inom respektive område.

Våra injektionsbehandlingar utförs endast av plastikkirurger och legitimerade injektionssjuksköterskor, och våra plastikkirurgiska operationer utförs endast av plastikkirurger. På samma sätt utförs våra hudbehandlingar endast av auktoriserade hudterapeuter och hudläkare. Vi garanterar att våra medarbetare utför behandlingar enligt våra högt ställda krav på utbildning och kunskap, erfarenhet, mottagande samt resultat.

För oss på Nordiska Kliniken är det en självklarhet att du alltid skall känna dig trygg och väl omhändertagen hos oss när du väljer att investera i ditt utseende. Förhoppningsvis är denna granskning ytterligare ett steg i rätt riktning mot en säkrare och hårdare reglerad bransch!

Vill du läsa mer om vår personal så kan du göra det här!

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden