Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Boosta Din Hud inför Sommaren med Nordic Summer Express Ansiktsbehandling

Vår favoritbehandling är tillbaka för sommaren!

Möt sommaren med vår uppfriskande ansiktsbehandling Nordic Summer, som ger ditt ansikte de perfekta förutsättningarna inför sommarens påfrestningar. Sommaren är fantastisk, men den kan också vara en påfrestning för vår hud. Vi vet att sol, bad och uttorkning kan påverka din hud negativt under sommarmånaderna.

Därför har vi utvecklat vår säsongsbaserade expressbehandling Nordic Summer för att på endast 30 minuter ge din hud den vård den behöver för att hålla sig frisk och strålande hela sommaren.

Nordic Summer i 4-steg:

Steg 1: En noggrann rengöring och effektiv peeling genomförs för att avlägsna döda hudceller och orenheter.

Steg 2: En underbar sheet mask från Exuviance appliceras och får verka samtidigt som du njuter av en avkopplande massage av dekolletage, hals och nacke.

Steg 3: En boostande kur med C-vitamin appliceras för att ge din hud extra näring.

Steg 4: Avslutningsvis appliceras en återfuktande hudkräm för att ge din hud den återfuktning den behöver.

Nordic Summer är en expressbehandling som kombinerar effektivitet med synliga resultat, såsom ökad lyster och optimal fuktbalans. För att förlänga behandlingens effekter kan du även köpa med dig Exuviance Sheet Masks från vår reception. Och glöm inte att använda solskyddsfaktor under sommarhalvåret för att skydda din hud mot solskador!

Boka din tid för Nordic Summer behandlingen redan idag och ge din hud den kärlek den förtjänar inför sommarens utmaningar.

Boka tid här

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden