Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vi välkomnar plastikkirurg Martin Halle till Nordiska Kliniken!

Vi fortsätter att utveckla vårt läkarteam och vår prioritet ligger i att ständigt förstärka vår expertis och höja patientsäkerheten.

Vi är därför glada över att presentera vårt senaste tillskott till vårt framstående läkarteam på Nordiska Kliniken, Dr Martin Halle.

Martin Halle är legitimerad läkare efter studier vid Karolinska Institutet (KI) och har sedan 2003 arbetat med plastikkirurgi på ett Universitetssjukhus i Stockholm. Han blev färdig specialist i plastikkirurgi 2008, disputerade 2010 och är sedan 2020 docent i plastikkirurgi vid Karolinska Institutet.

År 2015 blev Martin överläkare vid ett Universitetssjukhus i Stockholm med ansvar för den mikrokirurgiska sektionen och har sedan dess haft ett fokus på avancerade rekonstruktioner efter huvud&hals- samt bröstcancer. Sedan 2017 har Martin arbetat deltid inom estetisk kirurgi och kommer senast från Art Clinic. Martin har ett särskilt intresse inom bröst-, buk- och ansiktskirurgi och är även ansvarig för det svenska bröstimplantatregistret, BRIMP.

Parallellt med detta bedriver Martin aktiv forskning och utveckling inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi och är en ofta anlitad föreläsare vid internationella plastikkirurgiska kongresser.

Dr Martin Halle är bokningsbar för plastikkirurgiska konsultationer exklusivt på Nordiska Kliniken från och med den 22 februari 2024.

Boka tid här!

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden