Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Ansiktsbehandling

Vi erbjuder flera olika ansiktsbehandlingar, alla resultatinriktade. Vi skräddarsyr behandlingen så att den passar just din hudtyp och behandlar allt ifrån rosacea, akne till mogen livlös hud.

Varför en ansiktsbehandling?

Det finns många olika typer av hudproblem. Det är därför viktigt att få rätt behandling som tar hänsyn till just dina behov. Även om man har en problemfri hud behöver det inte innebära att den är underhållsfri. Ju äldre man blir desto långsammare blir cellförnyelsen, kollagen- och elastinproduktionen och vår naturliga hyaluronsyra i huden bryts ned. För att man ska behålla spänst, elasticitet och lyster i huden är bra hudvård a och o. En ansiktsbehandling med bra produkter ger goda förutsättningar för att din hud ska må bra och kunna suga åt sig de näringsämnen som finns i ansiktskrämer.

Ageless Line

Vi är glada över att få arbeta med de medicinskt utvecklade hudvårdsserierna Exuviance och NeoStrata samt IMAGE Skincare i de ansiktsbehandlingar vi erbjuder. Dessa produkter är synbart effektiva vid många olika hudtyper och hudproblem såsom:

  • För tidigt åldrad hy/solskadad hy
  • Torr, glåmig och uttorkad hy
  • Fina linjer och rynkor
  • Pigmentfläckar
  • Akne/fet hy som är benägen att få finnar.
  • Stora porer

 

_MG_2989-1

Vi erbjuder skräddarsydda klinikbehandlingar på 30, 60 eller 75 minuter anpassat efter just dina behov, som utförs av våra duktiga hudterapeuter. Vi ger även rekommendationer på vad du själv kan göra hemma för uppnå ett optimalt resultat. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och delaktig i behandlingen hos oss.

Bokning

Se vår prislista för mer information om respektive behandling samt priser. Du kan även boka tid för behandling online, klicka på länken nedan.


Boka tid för ansiktsbehandling online