MotivaHybrid – Bröstförstoring med implantat och eget fett

Är du intresserad av en bröstförstoring och har du även någon fettdepå du önskar bli av med?

Den 8 maj har vi utbildningsdag för MotivaHybrid. Vi söker därför patienter som vill genomföra en MotivaHybrid operation den 8/5 där eget fett och implantat kombineras.

Detta är lämpligt för att bland annat:

– Få en diskretare form och känsla av din bröstförstoring.

– Skapa en bättre balans mellan naturlig vävnad och implantat.

– Placera implantatet framför muskeln i kombination med fett för de patienter som är väldigt aktiva och vill ha en så kort återhämtningstid som möjligt.

Läs om MotivaHybrid

Normalpris för denna operation är 74.000 kr, under utbildningsdagen (8/5) lämnar vi 30.000 kr i rabatt! Alla våra ordinarie garantier och villkor är gällande. Operationen utförs av plastikkirurg Patrik Höijer.

Kontakta oss på marknad@nordiskakliniken.se för mer info!