Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Brazilian Butt Lift (rumpförstoring)

Brazilian Butt Lift (rumpförstoring) har på senare år blivit alltmer populärt. Viktnedgång eller graviditet kan göra att rumpans volym försvinner eller att formen på stussen blir annorlunda. Även genetik spelar stor roll för rumpans utseende och vissa kan därmed uppleva att deras rumpa är platt eller att man saknar kurvor.

En rumpförstoring syftar till att förbättra stussen eller förstora rumpan med hjälp av eget fett. Utöver rumpans volymökning blir du även av med oönskade fettdepåer då fettet tas från de områden som du vill fettreducera. Dessa områden kan till exempel vara området kring rumpan, flanken, kärlekshantagen, insida- och utsida lår eller magen.

Passar dig som:

– Vill få en större rumpa

– Förbättra formen på rumpan

– Bli av med oönskat fett i samband med en rumpförstoring

Läs om Brazilian butt lift

Kontakta oss för att boka in en konsultation hos våra plastikkirurger.

Boka konsultation

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden