Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

NYHET – det senaste inom hårborttagning

Första och enda i Sverige med Soprano Titanium

Nu lanserar vi det senaste genombrottet inom hårborttagning, Soprano Titanium! Behandlingen eliminerar oönskad hårväxt utan smärta tack vare det högeffektiva lasersystemet. Handenheten på Soprano Titanium är större än på föregångaren, vilket innebär att behandlingstiden förkortas och resultaten uppnås snabbare än innan.

Soprano Titaniums ICE PLUS kylsystem håller huden kall under hela behandlingen och patenterad SHR teknologi bidrar till extremt hög säkerhet. För bästa effekt kombinerar Soprano Titanium de tre mest effektiva våglängderna i en och samma handenhet (3D teknologi), på så sätt behandlas olika nivåer i huden samtidigt och resulterar därmed i en mer effektiv behandling.

Fördelar med Soprano Titanium

  • Kortare behandlingstid
  • Snabbare resultat
  • Mindre smärtsam tack vare nytt kylsystem
  • Extremt säker behandling tack vare patenterad SHR teknologi
  • Även mindre områden går att behandla
 

Kontakta oss för en konsultation hos hudterapeut!

Boka tid

Läs om Soprano Titanium

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden