Videokonsultation hos hudläkare

Konsultera din hudläkare från där du är, oavsett vart du är!

Har du av olika skäl inte möjlighet att besöka oss för din konsultation hos vår hudläkare så kan vi nu erbjuda dig konsultation via videolänk.

Vad kostar en videokonsultation?

En konsultation via videolänk till vår hudläkare kostar 500 kr (ord. pris för konsultation 1100 kr).

Så här kan du boka din videokonsultation:

• Du kan själv enkelt boka din telefonkonsultation genom att klicka här och följa de angivna instruktionerna. "Konsultation Övrigt" > "Videokonsultation Hudläkare"
  • Du kan vända dig till vår reception genom att ringa till Kliniken på 08-411 76 76 alternativt skicka ett mejl till info@nordiskakliniken.se för att få hjälp med att boka in din videokonsultation.

Hur går en videokonsultation till?

I samband med ditt bokade videosamtal får du ett sms skickat till ditt angivna telefonnummer med en videolänk.

Följ sedan instruktionerna via länken för att delta i videokonsultationen tillsammans med Dr. Wikström.

* Vi reserverar oss för eventuella förseningar samt tekniska problem.