Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Skäm bort din kropp i mörkret

När vi går mot mörkare och kallare tider är det många som upplever att huden på kroppen blir torrare, glåmigare och kan upplevas som känsligare. Därför är det extra viktigt att inte glömma bort att skämma bort kroppen med anpassade kroppsprodukter som livar upp och tar oss igenom de kallare årstiderna!

Genom att använda bra produkter som återfuktar på djupet kan du motverka att torra partier, rynkor och glåmighet uppstår. Image Skincares kroppsprodukter BODY SPA är ett utmärkt alternativ för dig som önskar ge din hud vad den förtjänar!

 

Rejuvenating Body Lotion – För hela kroppen

Denna lotion återfuktar på djupet samtidigt som den arbetar på att förfina hudens textur. Med hjälp av retinol, peptider, antioxidanter och glykolsyra arbetar Rejuvenation Body Lotion exfolierande för att föryngra kroppshuden och mjuka upp torra partier så som armbågar, knän och fötter.

Macadamiaolja hjälper din hud att hålla sig återfuktad dygnet runt utan att upplevas som kladdig medan Vitamin C gör att denna lotion arbetar utjämnande och lystergivande för en strålande hy!

Rejuvenating Body Lotion, 440kr

 

Cell.u.lift Firming Body Créme – För uppstramning

Detta är krämen för dig som önskar en uppstramande effekt och vill arbeta lite extra på exempelvis slapphet av huden. Med hjälp av EPPTM-komplex (Enzyme PolypeptideTM Complex) förstärks kollagenfibrerna samtidigt som fettcellernas underliggande vävnadsvolym minskar.

Denna kräm arbetar förutom uppstramande även på att jämna ut och återfukta huden. Skäm bort kroppen med Cell.u.lift Firming Body Créme efter Rejuvenating Body Lotion för ett extra lyft. Denna produkt är även perfekt att använda efter ett kirurgiskt ingrepp såsom fettsugning eller bukplastik för att strama åt huden ytterligare.

Cull.u.lift Firming Body Créme, 980kr

 

Face And Body Bronzer – För ansikte och kropp

Liva upp kropp och ansikte vintertid med hjälp av denna krämiga och fuktgivande bronzer. Denna snabbverkande brun-utan-sol lämnar en naturlig brun nyans med ett diskret skimmer och lämnar huden återfuktande med en fräsch doft.

Face And Body Bronzer, 350kr

 

  •  Nordiska Kliniken

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden