Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

JOY™ by Motiva nu hos Nordiska Kliniken

Nu erbjuder vi JOY by Motiva!

Nu erbjuder vi JOY by Motiva, det omfattande programmet för dig som vill ha en bröstförstoring på en högre nivå. JOY™-programmet är en banbrytande innovation för att ge dig som patient förbättrad säkerhet, mindre snitt, möjlighet till att ångra ditt beslut samt erbjuda ett exklusivt garantiprogram.

I samband med att JOY™ by Motiva introduceras lanseras även det nya innovativa implantatet Ergonomix2®. Implantatet är det första i sitt slag genom att vara ett säkrare, mjukare, mer avancerat och naturligt implantat. 

Här kan du läsa mer om JOY by Motiva och Ergonomix2®. 

Boka tid för konsultation

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden