Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Unna dig själv något i julklapp!

Nu är det inte långt kvar till jul och snart börjar inhandlingen av klappar. Men har du tänkt på att även unna dig själv något? Om inte så tycker vi att du är värd det!

Vi vill därför tipsa dig om vår VIP-dag den 11 november då du får möjlighet att komma på en kostnadsfri konsultation hos en av våra CoolSculpting-specialister samt boka in din CoolSculpting-behandling med hela 20 % rabatt! Rabatten gäller endast denna dag.

Vad är CoolSculpting? 

CoolSculpting är en icke-kirurgisk behandling som säkert och effektivt fryser bort oönskade fettdepåer. Envist fett som varken träning eller diet biter på kan reduceras med hjälp av CoolSculpting. Se exempel på resultat efter endast en behandling här.

  Läs om CoolSculpting

Under VIP-dagen

– 20 % på hela behandlingen* om du bokar in en behandling under dagen.

– Information om CoolSculpting samt hur behandlingen går till.

– Få reda på vad CoolSculpting kan göra för just dig genom en individuell 30-minuters kostnadsfri konsultation.

*För att ta del av erbjudandet ska behandlingen vara utförd senast 31/12. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Hur anmäler jag mig?

 

Osa till marknad@nordiskakliniken.se och ange en passande tid mellan kl 09:00-16:00 den 11 november. Du kommer att få en bekräftelse per mail.

VIP-dagen äger rum hos oss på Drottninggatan 33, 111 51 Stockholm.

 

Då vi har ett begränsat antal tider lediga denna dag ber vi dig att osa och boka in en passande tid så snart du kan. Först till kvarn gäller. 

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden