Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Multimaska med Exuviance

3 tips för fantastiskt vårglow!

 

Att ta hand om sin hud med en daglig hudvårdsrutin räcker inte alltid för att locka fram det där fantastiska glowet, ibland behöver vi boosta huden med hjälp av ansiktsmasker. För att väcka huden till liv och optimera din hudvårdsrutin kan multimasking därför vara ett bra komplement.

Resultatet efter Exuviance "Rejuvenating Treatment Masque" & "Detox Mud Treatment"
 

Att veta vilken ansiktsmask som är rätt för dig och din hy är inte alltid det enklaste, därför ger våra hudterapeuter sina 3 bästa tips för att lyckas med multimasking.

 

Välj rätt produkt efter område

De olika hudtillstånden kan variera men oftast är din hudtyp densamma i grunden, utgå därför efter just din hudtyp när du köper hem dina ansiktsmasker.

  • Normal hud – kännetecknas oftast som "problemfri" utan några vidare problem. Torra och feta partier är inte förekommande, dina porer är ofta små och utbrott är ovanligt. Här kan du välja ansiktsmasker som arbetar lystergivande och utjämnande. En normal grundhy kan även den ha ett hudtillstånd av att vara obalanserad och då kan vi även här multimaska med att exempelvis lägga en annan mask lokalt på vissa delar.
  • Fet hud – kännetecknas oftast genom en ökad talgproduktion som kan yttra sig i pormaskar och finnar, mer acnebenägenhet, eller en grovporighet och fet känsla i huden. Den feta huden behöver ansiktsmasker som balanserar talgproduktionen, rengör på djupet men som även ger fukt.
  • Torr hud – den torra huden kännetecknas oftast av en sträv yta med avsaknad av lyster och fukt. Porerna brukar vara väldigt små och finnar brukar sällan uppkomma då talgproduktionen är låg. Den torrare huden behöver ansiktsmasker som är rikare i konsistensen och som ger mer näring men också mycket fukt så vi får fram en fin lyster.
  • Blandhud – ett vanligt tillstånd som lämpar sig perfekt för multimasking! Kännetecknas oftast av en fetare hudtyp i t-zonen och att övriga delar är torrare eller normala. Din hud behöver olika masker beroende på områdets tillstånd.
Kvinna använder ansiktsmask
Exuviance "Rejuvenating Treatment Masque", 359kr & "Purifying Clay Masque", 359kr
 

Välj produkt efter resultat

Beroende på vad du önskar att få utav din multimasking kan du med fördel välja mask utefter resultat. Exuviance har ett brett utbud med något för alla.

  • Ge maximalt med lyster åt din hud med hjälp av ”Rejuvenating Treatment Masque” som är en milt exfolierande mask som dras av ansiktet när den torkat. Effekten är slående!
  • Rengör på djupet med den svarta masken ”Detox Mud Treatment” som med hjälp av aktivt kol och lera utplånar smuts och föroreningar eller låt den gröna ”Purifying Clay Masque” rengöra ditt ansikte på djupet och lämna en frisk och klar hud efter sig.
  • Återfukta med bubblor, ”Bionic Oxygen Facial” är en bubblande mask som lämnar en fräsch känsla samtidigt som den ger extra fukt till huden med hjälp av Glycerin.
 
Exuviance "Bionic Oxygen Facial", 599kr & "Detox Mud Treatment", 499kr
 

Sheetmask när tålamodet tryter!

Har du inte tålamodet till att applicera krämer och tvätta av dem? Låt en sheet mask göra jobbet medan du gör annat, addera ögonmask för extra effekt!

Hydrate Hyaluronic Sheet Masque är den perfekta masken för fukt och lyster. Fullproppad med hyaluronsyra ger den huden en riktigt fukt-boost och lämnar huden med en fantastisk lyster!

Komplettera med en mask för det känsliga ögonpartiet. Intensive Eye Treatment Masque ger både fukt och vitaminer till huden. Ögonmasken stärker huden samtidigt som den arbetar på fina linjer och rynkor.

Kvinna med ansiktsmasker
"Hydrate Hyaluronic Sheet Masque", 150kr/st & "Eye Treatment Masque" , 65kr/st
 

Är du osäker på vad din hud behöver?

Kontakta oss för att boka en kostnadsfri konsultation till någon av våra hudterapeuter.

 

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden