Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Ansiktsbehandlingar inför säsongens festliga tillfällen

Nu är det äntligen dags att förbereda huden inför sommarens festligheter! Efter vintern är det vanligt att huden känns torr, livlös och behöver extra återfuktning.

Här är våra favoritbehandlingar som passar perfekt för dig som ska delta i evenemang där du vill känna dig extra strålande, förbereda huden inför sommarens påfrestningar, eller återställa spänst och lyster till en trött och torr hud.

Sofwave – uppstramande och fastare hud med långvariga resultat

 

Sofwave är det perfekta valet för dig som vill ha ett ansiktslyft utan att behöva genomgå traditionell kirurgi. Det är den senaste icke-invasiva metoden för att återställa hudens elasticitet och ge en lyftande effekt med långvariga resultat.

Genom att använda högintensiva ultraljudsstrålar stimulerar behandlingen kroppens naturliga produktion av kollagen och elastin, vilket motverkar hudens slapphet och ger en fastare hud. Läs mer om tekniken bakom Sofwave här.

 

Dermapen: Förbättrar hudens allmänna tillstånd och struktur

 

Dermapen är fortfarande en av de mest populära behandlingarna på marknaden idag, av flera anledningar. Det är en microneedling-behandling som effektivt bekämpar ojämnheter i huden, stora porer, acneärr, rynkor och fina linjer, med kort återhämtningstid.

Om du önskar en allmän förbättring av hudens struktur och fasthet är Dermapen det perfekta alternativet. Denna behandling är idealisk som förberedelse inför vårens och sommarens större evenemang och kan kombineras med andra ansiktsbehandlingar för bästa resultat. Upptäck mer om fördelarna med Dermapen här.

Hydrafacial: Multibehandlingen som rengör på djupet

 

Hydrafacial är den ultimata multibehandlingen som ger näring på djupet, peelar, dränerar, återfuktar och rengör huden på ett effektivt sätt.

Metoden, hydradermabrasion, är en icke-invasiv teknik som ger huden en strålande lyster och djup återfuktning utan någon återhämtningstid. Det gör att behandlingen passar perfekt inför tillställningar när du önskar extra glow och lyster. Läs mer om Hydrafacial här! 

Light and Bright – Strålande och jämnade hud samt reducering av ålderstecken

 

Light and Bright är en nyhet hos Nordiska Kliniken, skapad för att ge din hud en strålande och ungdomlig lyster. Den kombinerar IPL (Intensivt Pulsat Ljus) med Frax1550-teknologi för att behandla olika hudproblem på djupet.

IPL målinriktar pigmenteringar och solskador medan Frax1550 stimulerar kollagenproduktionen för att förbättra hudens struktur och elasticitet. Tillsammans ger denna kombinationsbehandling dig en jämnare hudton, reducerar synliga ålderstecken och ger dig en omedelbart friskare hud.

Mesoeclat: Strålande hy på 30 minuter!

 

Mesoeclat är vår nya quick fix-behandling för dig som vill ha omedelbar uppstramning och strålande lyster i huden, men som vill genomgå en snabb behandling med direkta resultat. Denna peelingbehandling använder en kombination av syror och antioxidanter för att återuppbygga huden på djupet och förbättra dess struktur.

Den är idealisk för dig som vill ha snabba och synliga resultat direkt efter behandlingen, vilket gör den till en utmärkt behandling inför event och sociala tillställningar.

Upptäck fördelarna med Mesoéclat. 

Calming By Nordiska: Djupt återfuktande och vårdande

 

Calming är den perfekta behandlingen för dig som vill lugna huden, återställa dess naturliga fuktbalans och stärka hudbarriären inför de utmaningar som våren och sommaren kan medföra.

Denna behandling ger inte bara en lyftande effekt utan också en djupgående återfuktning. Den är lämplig för alla hudtyper men speciellt framtagen för personer som är gravida, ammar eller genomgår starka hudvårdsbehandlingar där extra återhämtning och fukt är nödvändigt.

Lär dig mer om Calming By Nordiska här. 

 

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden