Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Vi är med dig, hela vägen

Personlig service och god tillgänglighet är några av våra styrkor. Hos oss ska du känna att vi är med dig hela vägen, från början till slut, och lite till.

Ett unikt koncept

Hos oss ska du känna att vi är med dig hela vägen. Från det allra första mötet med din specialist, till din operation, ditt återbesök och även längre än så. Vårt koncept bygger på att skapa en långsiktig, och personlig, relation med våra patienter. Ett förtroende utöver det vanliga. Vi ska alltid finnas tillgängliga för dig, oavsett situation eller tidpunkt. Detta är en av våra största styrkor, det som gör oss unika och särskiljer oss från de flesta.

Alltid nära

Många som kommer till oss har frågor och funderingar som de bär på. Man kanske känner att ens yttre inte reflekterar ens inre, eller att bröst och mage inte riktigt är sig lika efter en graviditet. Samtidigt är man osäker på vad ett kirurgiskt ingrepp innebär, vad som är möjligt att uppnå och vilka risker som finns. Det är helt naturligt, särskilt om det är första gången. Därför finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och funderingar – oavsett situation eller tidpunkt. Oavsett anledning så är en operation ett stort steg och ett viktigt beslut som måste fattas med noggrannhet och eftertanke. Vi vill ge dig bästa möjliga beslutsunderlag.

Vi finns här för dig

Självklart strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa operationer som ger dig det resultat du vill ha. Men det är också viktigt för oss att kunna erbjuda det lilla extra i form av personlig service och konstant tillgänglighet. Du är välkommen att ringa, maila och besöka kliniken så mycket du vill, både innan och efter ingreppet. Behöver du boka flera återbesök efter en operation så är du varmt välkommen att göra det utan extra kostnad, vilket vi är ensamma om att erbjuda.

Vid operation får du alltid kontaktuppgifter till den kirurg som genomfört ingreppet. Vi är snabba att svara på mail och vi finns tillgängliga dygnet runt via våra jourtelefoner, om ärendet skulle vara akut. Vi bryr oss och vill att du ska känna att du är i trygga händer, oavsett var i processen du befinner dig.

Vi ser till att du blir nöjd

Trygghet är viktigt vid all medicinsk behandling, men kanske särskilt när det handlar om kirurgi. Som patient vill man veta att personalen kan sin sak och att ingreppet görs på rätt sätt. Men det är inte klart bara för att ingreppet är genomfört. Därför följer vi dig även under konvalescensen och försäkrar oss om att allt blir som det var tänkt och att du blir nöjd med resultatet. Det har visat sig vara ett framgångsrikt arbetssätt och kanske är det också därför vi har branschens mest nöjda kunder?

_MG_2890