Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Brazilian Butt Lift (rumpförstoring)

Brazilian Butt Lift (rumpförstoring) har på senare år blivit alltmer populärt. Viktnedgång eller graviditet kan göra att rumpans volym försvinner eller att formen på stussen blir annorlunda. Även genetik spelar stor roll för rumpans utseende och vissa kan därmed uppleva att deras rumpa är platt eller att man saknar kurvor.

En rumpförstoring syftar till att förbättra stussen eller förstora rumpan med hjälp av eget fett. Utöver rumpans volymökning blir du även av med oönskade fettdepåer då fettet tas från de områden som du vill fettreducera. Dessa områden kan t.ex. vara området kring rumpan, flanken, kärlekshantagen, insida- och utsida lår eller magen.

Passar dig som:

  • Vill få en större rumpa
  • Förbättra formen på rumpan
  • Bli av med oönskat fett i samband med en rumpförstoring

Läs mer om Brazilian Butt Lift HÄR eller kontakta oss för att boka in en konsultation hos våra plastikkirurger.

 


Nyheter Behandlingar & operationer Tillbaka