Höstbehandling – Nordic Fall

Vi lanserar nu vår expressbehandling Nordic Fall som arbetar pigmentutjämnande och lystergivande!

För många personer innebär hösten en nystart och varför inte passa på att ge även din hud en nystart! Med vår expressbehandling Nordic Fall får din hud en välbehövlig boost inför hösten.

Behandlingen riktar sig till dig som vill ha en pigmentutjämnande och lystergivande behandling.

Nordic Fall inleds med en grundlig rengöring samt peeling för att avlägsna döda hudceller, därefter appliceras en fuktgivande mask efter din huds behov.

Medan masken verkar får du en avslappnande massage med fokus på nacke, hals och dekolletage.

Efter att masken verkat klart masseras ett retinol koncentrat in i ansiktet som sedan följs upp med skyddande och vårdande produkter anpassade efter din hudtyp.

Du lämnar behandlingen med en magisk lyster och en hud förberedd inför hösten!

Boka din tid för Nordic Fall